Marketing-video #1: Hvor meget skal man investere i SEO

Marketing-video #1: Hvor meget skal man investere i SEOMarketing-video #1:
Titel: Hvor meget skal man investere i SEO
Dato: 4. november 2016
Taler: Glen Michaelsen

I denne video prøver jeg at besvare spørgsmålet “Hvor meget skal vi investere i SEO”.

Det er et spørgsmål, som jeg rigtig ofte får, og det er et hamrende svært spørgsmål at besvare. Det varierer nemlig fra branche til branche og fra kunde til kunde. Derfor bliver min konklusion også, at der ikke kan opstilles et standard-svar, men jeg kommer ind på, hvad en eventuel analyse skal indeholde, som så kan være med til at svare på spørgsmål.

Så hvis du har siddet og overvejet “Hvor meget skal vi investere i SEO” vil jeg anbefale dig at se med.

source

design
design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*